Blås Grönt

6 maj kan du Blåsa Grönt på Oscarsgymnasiet i samband med årets rugby
16 juni kan du Blåsa Grönt vid skolavslutningsaktiviteten på The Big Bang
7 juli kan du Blåsa Grönt vid Latitudområdet, på Brädholmen

Anmälan vid respektive tillfälle med namn, mobilnummer och adress

När du Blåser Grönt så deltar du också i en utlottning av fina priser:
6 maj – Rugby på Oscarsgymnasiet – Latitudbiljetter lottas ut före rugbyns prisutdelning
16 juni – Skolavslutningen – Endagarsbiljetter till Latitud 57 lottas ut under slutet av kvällen
7 juli – Latitud 57 – Presentkort lottas ut. Vinnaren meddelas via sms

Blåser du Grönt vid två av tre aktiviteter ovan så deltar du även i utlottningen av en iPad Air (sker i samarbete med Oskarshamns kommun).

Om Blås Grönt

Blås Grönt är en aktivitet som vill uppmuntra ungdomar att avstå alkohol. Den vänder sig till alla mellan 13 och 17 år och arrangeras 2017 vid tre tillfällen. Deltagandet är kostnadsfritt.

Genom att blåsa i en alkoholmätare vid bestämda tidpunkter under kvällen visar ungdomarna att de är nyktra.

Blås Grönt genomfördes första gången 2013. Arrangemanget är helt ideellt och utförs av föreningar som är anslutna till Föreningssteget (se våra medlemmar här). Oskarshamns näringsliv har generöst ställt upp med vinster till Blås Grönt.

För mer information och frågor gällande Blås Grönt-aktiviteter, håll utkik här på hemsidan eller kontakta blasgront@foreningssteget.se