Nyheter för föreningssteget

Välkomna att delta i idrottsskolan Kalle Hopp 2019/2020

Vi bjuder in till 2019/20 års verksamhet. Idrottsskolan Kalle Hopp vänder sig till barn i Oskarshamns kommun som börjar i årskurs 1 eller 2 hösten 2019. Idrottsskolans målsättning är att: ge barnen en bred information om olika idrotter samt möjlighet att prova sig fram. framhäva lekens och glädjens betydelse utan resultatjakt. främja gemenskapen. ta tillvara […]

Idrottsskolans målsättning är att:

• ge barnen en bred information om olika idrotter samt möjlighet att prova sig fram.
  • framhäva lekens och glädjens betydelse utan resultatjakt.
  • främja gemenskapen.
  • ta tillvara på årstidens möjlighet till idrott under lekfulla former.

Idrottsskolan Kalle Hopp är en sammanslutning av olika idrottsföreningar. Idrottsskolan pågår under höst- och vårterminen läsåret 2019/2020. Vi kommer ta in max 50 elever/årskurs. Denna gång är tanken att erbjuda möjlighet att prova på en del av de idrotter som följande föreningar erbjuder:

Craftstaden IBK – innebandy
DK Snésteg – dans
Döderhults PK – skytte
Friluftsfrämjandet
– friluftsliv
IK Oskarshamn – ishockey
Locxter MMA – judo
Oskarshamns BK – bowling
Oskarshamns BK – brottning
Oskarshamns TK – tennis
Oskarshamns GK – golf
Oskarshamns HK – handboll
Oskarshamns RK – ridning
Oskarshamns SK – friidrott
Oskarshamns SS – segling
SATORI Jiujitsuklubb – jiujitsu

Preliminärt måndagskvällar. Avvikelser kan förekomma.

350 kronor per deltagare. T-shirt, vattenflaska och avslutning ingår.

Anmälan
Sista anmälningsdag är 31 maj. Max 50 elever/årskurs, först till kvarn. Anmälan sker här.

Medalj
Deltagare som provar på alla idrotter minst en gång får en medalj vid avslutningen.

Schema
Skickas ut per mail under sommaren till de barn som fått plats. Schemat finns även på www.foreningssteget.se och där meddelas även eventuella ändringar i schemat.

Ladda ner inbjudan som pdf:
Inbjudan Idrottsskolan Kalle Hopp 2019-2020

Om du har frågor eller vill veta hur idrottsskolan Kalle Hopp fungerar kan du få mera information av:

Administratör
Madde Dunsäter, Oskarshamns RK